Fredag 4/10-19

Vad är det här nudå?????

Klockan är 7:55, har just läst ut dagens tidning. Upptäcker att det kommer vitt från sidan……på taket låter det som det regnar…..

Går ut på balkonen och kollar. Brrrrr!!! Det var inte skönt att vara där barfota och i t-shirt.

Det snöar. I början på oktober!!!!! Och blåser. Kallt! Det är vitt då det kommer sidledes men blir blött så fort det når marken. Graderna är 2,5. Igår gick det ju att vara ute utan jacka, men med långärmat tröja.

Hösten har ju precis kommit. Då ska det fasen inte bli vinter bara ett par dagar efter höstens ankomst.

På schemat idag står undanplockning! Kommande vecka kommer en mäklare för att värdera samt fota min lägenhet så han snabbt kan lägga ut annons om/när jag ska sälja den. Problemet är att jag totalt saknar blick för hur det ska se ut, vad som måste tas bort (och vart jag ska göra av det). Synd att inte dottern är hemma. Hon är bra på sånt.

På telefon har hon instruerat mig att så mycket som möjligt från köksbänkarna ska bort. Alla personliga fotografier som lätt kan tas bort ska tas undan. Över huvudtaget så lite grejer som möjligt framme. Köpa hem mycket blommor och frukt för att ha på borden.

Men alltså, eftersom jag inte är så bra på det här………ska det vara fruktskål/blommor på både köksbord, matsalsbod och båda vardagsrumsborden???? Eller bara på något bord?

Idiotiskt knasigt såklart …….. men för max ett år sedan bestämde jag mig för att ha två soffgrupper i vardagsrummet, så jag köpte en till skinnsoffa. Ett köp som jag ångrar!

Något jag ska börja träna på omgående är att sluta impulsköpa grejer och sedan ångra mig och ge bort! Fattar ju att jag måste börja träna på att leva på en lägre inkomst då jag blir pensionär.

Hehehehe! Det blir en bra start om jag lyckas hitta en mindre lägenhet – då blir det helt omöjligt att fylla på med nya möbler/prylar utan att samtidigt ta bort något annat.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Fredag 4/10-19

 1. Ingrid skriver:

  Men vad säger du!?! Snöar det hos er?
  Här regnade det hela dagen igår, men ingen snö i sikte som tur är. +4 i morse och sol och +7 just nu.
  Lycka till med stylingen!
  Kram, Ingrid

 2. farfar hebbe skriver:

  Oki lycka till med stöket i lägenheten,blir säkert bra..Ja det var ett tag sedan som jag träffade familjen..Haé Kram.

 3. Ama de casa skriver:

  Snö??? Det var tidigt för din del av landet…
  Svårt det där med att stajla inför en försäljning. Vi fick en ”gratisstajlare” (ingick i mäklararvodet så gratis var det ju egentligen inte). Fast jag hade själv kunnat ge hennes råd till mig själv: Ta bort, ta bort, ta bort… När hon till slut sa att jag skulle ta bort gardinerna, då protesterade jag och sa att det ska väl ändå se liiite ombonat ut?

 4. Anki skriver:

  Ingen snö … men en frostig morgon idag 🙂
  Spännande detta med att iordningställa för fotografering … lycka till! Har tyvärr inga goda råd att komma med 🙂
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s