En kort paus……

Ju mer jag städar…..desto stökigare blir det! Det är faktiskt fönsterputsarens fel! Därför borde han putsa fönstren gratis…….

Det här rummen är väl det enda som inte blivit stökigare. Men där inne sitter jag inte och läser, tar en fika……

När fönsterputsaren ska komma måste gardiner bort, fönsterbrädor ska dammas, allt som står i vägen för fönsterputsaren måste plockas undan. T ex mitt på golven. Bläää! Mitt upp i alltihop har jag påbörjat en smärre liten ommöblering.

Börjar ana att jag måste lägga på ett kol extra för att hinna med det här idag. Suck!!

Tråkigt!

Fick in en geting idag igen…..för andra gången i år. Och en husfluga har jag haft inne ett par dagar nu – mycket irriterande. Som tur var knatade getingen omkring på mitt köksfönster. Och som tur var har fönsterputsaren inte varit här ännu. Så jag sprayade mycket Ajax rengöringsmedel för kök. Så det var ju på rätt plats i alla fall. Till slut tror jag getingen drunknade och föll död ner på fönsterbrädan. Och då kom flugan knatande efter getingen och den var nog också lite påverkad an rengöringsmedlet för den var inte så snabb som den brukar vara. Så jag fortsatte att spraya till även den var död.

Hahaha, undrar just om fönsterputsaren undrar vad som hänt på insidan av mitt köksfönster? Två mord!!!!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till En kort paus……

 1. Ama de casa skriver:

  Haha! Han kanske vänder tvärt och vågar inte tvätta dina fönster…
  Vad är det för fel på en vanlig, hederlig flugsmälla? En sån brukar jag använda – vi har till och med med oss en sån när vi reser. Även på denna resa, men vi har inte behövt använda den så mycket. Inte så mycket insekter mitt ute på havet… 🙂

  • surridurr skriver:

   Det är ute på havet man ska vara. Gillar också de där insektmördarna som ser ut som badmintonracket. Men jag äger ingen sån. Inte ens en vanlig flugsmälla. Ajax rengöringsmedel fungerade dock bra. Fast inte så kul om det är efter fönsterputsaren gjort sitt!
   Kram

 2. Anki skriver:

  Hm … om djurplågeri tycker jag inte … inte ens om det ”bara” är en geting … eller fluga.

  • surridurr skriver:

   Fördelen är att det gick fort. Jag slapp bli stucken med allergisk reaktion.

   • Anki skriver:

    Jag förstår att du inte gillar dem – speciellt med tanke på din allergi, men en en flugsmälla är snabbare!

   • surridurr skriver:

    Hinner jag ändå aldrig med. Men Ajax var ändå snabbare än en sån där flugtejpremsa flugorna fastnar i. Dammsugaren hinner aldrig med flugor…..men om jag råkar ha dammsugaren framme då en geting kommer på besök dammsuger jag upp den. Att vifta (missa) med en flusmälla eller tidning mot en geting gör jag INTE. Stor risk att dt resulterar i getingstick…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s