Måndag 14 oktober 2019

Älskar det här soffbordet. Pga att det är i björk. Ljust. Inte en enda repa i. Praktiskt med en förvaringshylla under bordsskivan. Samt att det är hjul på bordet. Underlättar mycket vid dammsugning.

Men det är övermöblerat här. Ska försöka bli av med den ena sittgruppen. Delvis verkställt eftersom jag sålde bordet idag.

Angående balkongen – ordförande meddelade idag att Credentia kommer att komma hit någon dag i veckan och kolla läget. En granne ska försöka vara med också så vi båda har koll på hur de tänker agera.

Usch vad det är krångligt att via nätet hitta och välja ut rätt spis att köpa. Hittade ett par ex jag var intresserad av. Faktiskt något lägre pris än andra jämförbara. Pratade med firman idag. De jag kollat på var några spisar som inte finns i butikerna utan här. Tillverkade för att säljas på andra ställen än i Sverige…….!!!! Suck!!! Men bra att jag fick infon. Det val jag hade tänkt fungerar inte alls. Det var något med elen. Så i så fall måste jag först ta hit en elektriker ……… och min huvudräkning sa att spisen i sig är dyr och med eljobb först så…… blir det dyrare än vad det är värt. Lite surt att det inte gick att få det som jag ville. Men OK hittade en annan spis som är nästan lika bra som den jag tänkt från början.

I morgon kommer jag att vara redo att göra min beställning på spis och fläkt. Så snart kan jag använda spisen som jag vill igen.

Och så blev det potatis- och purjolökssoppa till mat. Mums! Och nu ska jag putsa mina glasögon som är vansinnigt skitiga.

Har ni sett TV-programmet om våra hjärnor? Tror jag har sett ett par av avsnitten. Tycker att kvällens avsnitt är mycket mer intressant än den andra jag sett. Har ni inget för er så rekommenderar jag er att se just det här avsnittet.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Måndag 14 oktober 2019

 1. Ama de casa skriver:

  Smart med hjul på bordet! Visst är det svårt att välja vitvaror (vilken färg dom än nu må ha). Fast ännu så länge är jag hur nöjd som helst med min gasspis (en elplatta, gasen tar alltid slut mitt i matlagningen 😉 ).

 2. Lantlivsbilder skriver:

  Björk är ett trevligt träslag att göra möbler av.
  Svante

 3. Anki skriver:

  Slit och släp … hoppas du hittar den perfekta spisen för just dig!
  Potatis och purjolökssoppa … riktigt gott! Här blir det soppa idag, då jag har kvar buljongen från kycklingen jag kokade igår. ännu lite oklart vad som kommer att hamna i den …:)
  Jag har följt Anders Hansens program och tycker de har varit väldigt bra!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s