Vad tycker du?

Vilken är din favoritsport att utöva eller att se på?

För mig är det:

 • Hundsport såsom lydnad
 • Hästhoppning kan vara ganska roligt att titta på

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Vad tycker du?

 1. Lantlivsbilder skriver:

  Om jag slipper utöva, eller titta på sport, är jag jättenöjd.
  Svante

 2. Anki skriver:

  Hästsport … hoppning, dressyr och fälttävlan är kul att titta på … och annars så gillar jag handboll – och en del motorsport 🙂
  Kram

 3. surridurr skriver:

  I stort sett håller jag med dig. Men hästhoppning går att se på TV. Hundsport är roligast tycker jag, men det ser man ju aldrig på tv.

  • Lantlivsbilder skriver:

   Jag slängde ut TV:n för 7 år sedan, och har inte saknat den ett enda dugg. Jag knäppte på den, och satte mig i soffan, och somnade, jag vaknade när det började fräsa när sändningarna upphörde, då med en förskräcklig värk i ryggen.
   Svante

   • surridurr skriver:

    Ojdå! Jag har bara 2 tidningsprenumerationer. Vill verkligen följa nyheter och debatter. Funkar inte riktigt på nätet. Därför har jag tv. Är ofta (tyvärr) vaken på nätterna, och då är det bra att kunna se play-tv….

   • Lantlivsbilder skriver:

    Jag har inga tidningsprenumerationer, och saknar inte de heller. Nätet fungerar bra i Kårböle. I tidningar får man bara läsa reklam, och om mord.
    Svante

   • surridurr skriver:

    Hahaha……lika mycket reklam på nätet. Jag nöjer mig inte riktigt med de kortfattade nyheter jag hittar på nätet. Sällan någon kritisk granskning. I och för sig kan man såklart lyssna mer djupgående på nyheter på radion, men jag har sällan radion till det. Borde jag kanske börja med.
    Idag har jag sett partiledardebatten och det var intressant. Den hade jag säkert kunnat höra på någon radiokanal också.

   • Lantlivsbilder skriver:

    Jag lyssnar bara på radio när jag kör bil, och då mest för att slippa höra motor, och vägbrus. Jag brukar sova vid den här tiden, men blev väckt av telefonförsäljare, och måste starta om datorn för att söka vem som ringde. Jag svarar aldrig på för mig okända nummer, men vaknar av dem, när de ringer.
    Svante

   • surridurr skriver:

    Natti…natt då!

 4. Anki skriver:

  Hm … var tog min kommentar vägen – den jag skrev tidig f.m.?
  Hästsport, motorsport … och handboll det är bra sporter att se både i verkligheten och på tv 🙂
  Kram

 5. Ama de casa skriver:

  Åh! Jag gillar att kolla på många sporter. Helst när det är stora evenemang som OS eller VM och jag har nån att hålla på 🙂
  Bäst gillar jag nog när Anders utövar ”passage” framför TV-n när jag kollar på dressyr 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s