Fredag 18 oktober 2019

Tror det har regnat inatt. Nu grått men utan regn. Typiskt tråkig höstdag men med vackra färger.

Läst i dagens tidning:

 • Mobil med laddare fanns i ett paket med makaroner en kund köpt i butiken. Det är visst andra gången det hänt. Kriminalvården var intresserad av händelsen och har kontrollerat makaronpaketet, mobil och var på hyllan i butiken paketet fanns. Har också blivit en polissak. Lär inte leda till något tror jag.
 • Kommunen har tappat 60 platser i Lärarförbundets ranking av landets skolkommuner. Det var ett stort tapp. Nu ligger vi på plats 248 vilket inte är så smickrande.
 • Det kan bli dyrt att ”planka” sig in och tjuvåka t-banan utan giltig biljett. En ortsbo får 4.000 kr i böter för detta
 • Dyrt kan det också vara att köpa en egen ö. I mina öron låter det väldigt underligt att alls kunna köpa en ö. Men det kan man, även om de sällan är till salu. Den här ön har ett vinterbonat hus på 91 kvadratmeter. Det vatten som är indraget är sjövatten. Alltså bara till för disk. Lite komplicerat med en egen ö……dels transporterna till och från ön för en själv och varor, men likaså då man får främmande. Dricksvatten, vatten för matlagning? Prislappen är 12.000.000 kr, vilket ändå förvånade mig att det inte var mer. Orsaken kan vara transporterna/dricksvatten?

Den här dagen känner jag mig väldigt frusen. Hostar och nyser. Feber? Hmm dumheter ju. Ska prova med att ställa mig i en varm dusch!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Fredag 18 oktober 2019

 1. farfar hebbe skriver:

  Ja visst tycker vi olika om viss musik,jag har svårt för Rapp och Hårdrock,annars kan jag nog lyssna på det mesta..Haé Kram.

 2. farfar hebbe skriver:

  Ja även Zlatan har varit liten..Haé Kram.

 3. Ama de casa skriver:

  Vilken fin bild! 🙂
  Det som förvånade mig mest var att den personen som hittade mobilen i sina makaroner sa nåt om det… 😉

  Ha en fin dag och håll dig frisk!

 4. farfar hebbe skriver:

  Mors,ja det smakar bra med ”Pulled Beef”.Jag har provat med både fläskkött och kycklingfilé,blir också gott.Använde i början Tina Nordströms recept,men nu kör jag på gehör..Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s