Recension

Var för ett tag sedan på Kinarestaurangen här i staden innan vi skulle på bio.

Precis allt gick fel.

Eftersom det enda jag kan äta där på den restaurangen råkar vara en av dess dyraste rätter, så den beställde jag.

För mig är det väldigt viktigt att det ska vara currysås och INTE rödvinsås så det beställde jag.

Vi var tre i sällskapet. Min mat kom sist. Öste på fisken, riset och såsen……upptäckte att det inte alls var currysås som jag hade beställd utan rödvinssås! Men upptäckte det först då jag lagt upp det mesta av fisken, riset och hällde såsen över – det var inte currysås som jag hade beställt.

En i personalen kom och tog bort min tallrik. Hon skar också av en bit av fisken som låg på en tallrik bredvid, försvann in i köket.

Mina kompisar hann äta upp sin mat.

Så kom min micrade mat in. Vilket var en pytteliten bit av min fisk och currysås. Riset var fortfarande kallt. Jag gillar inte kall mat.

Lade lite kallt ris på tallriken, samt den pyttelilla biten av fisken de micrat varm och en skvätt av currysåsen på riset. Det blev en mini…..minimal bit av en måltid. Riset fortfarande kallt……men kanske gick an med varm currysås över? En minimal bit av fisken jag fick som blev micrad varm (kanske 10% av den fisk jag beställt in). Ändå krävde de att jag skulle betala fullt pris…….fast jag gick därifrån precis lika hungrig som innan jag kom!!!!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Recension

  1. Lantlivsbilder skriver:

    Jag har slutat gå ut, och äta. Grejar det mesta bättre själv hemma. Mickra mat kan jag också göra hemma, men det gör jag sällan, om jag ska ha god mat.
    Svante

  2. Anki skriver:

    Det var verkligen uselt! Vi äter nästan aldrig ute, men just Kinarestauranger har vi nog bara bra erfarenheter av. Du skulle fotat den minimala portionen och hotat med media …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s