En tidsfråga….

……..till den här killen omigen i sömnen ramlar ur fåtöljen.

Det finns en till soffa han skulle kunna sova i och få bättre plats. Men den är nog 2 meter längre bort från den soffan jag halvligger i. Därför väljer han en fåtölj trots att han inte riktigt fått plats.

Hör på andningen att nu sover han djupt och snarkar lite smått. Som sagt….. en tidsfråga!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till En tidsfråga….

 1. farfar hebbe skriver:

  Mors.Ja det var första gången jag åt Kungskrabba,otroligt gott..Sonen hade fått den av en kamrat i Norge..Haé Kram.

  • surridurr skriver:

   Supergott ……. men jag har oturen att vara skaldjursallergisk. Längre tillbaka tog jag först allergimedicin varje dag 3-5 dagar i rad innan jag åt, och då jag ätit tog jag en till allergimedicin, men lite starkare. Men det blev bara värre och värre. Sen blev jag allvarligt varnad av en kompis som är läkare och fick veta att det snabbt kan bli dödligt……
   Kram

 2. Ama de casa skriver:

  Närhet är viktigt! Då kan man ta en fåtöljurramling ifall den nu inträffar 😀

 3. Ingrid skriver:

  Hoppas att han lyckas hålla sig kvar!
  Kram, Ingrid

  • surridurr skriver:

   Det gjorde han. Dvs ett tag. Precis som vanligt tittade han på mig och frågade ”varför gjorde du sådär för”. Bytte till en exakt likadan fåtölj men med renskinn! När jag gick och la mig vaknade han och sov i sovrummen han också!
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s