Torsdag 7/11-19

Första dagen med lite utevistelse, på länge.

Skönt att komma ut. Även om det är en grå dag med fuktig luft.

Idag blev första dagen med höstjacka. Var hem till en kusin på fika. Vi var tre kusiner på fika. Som vanligt gick tiden ruggigt fort. Tog stadsbussen hem. Märks att krafterna ännu inte är på topp sedan jag blev sjuk.

Vi hade i alla fall mycket att prata om. Gemensamma barndomsminnen. Aktuella samhällsfrågor. Politik. Vår gemensamma släkt. Hundintresse som vi alla tre har gemensamt. Så tiden gick ruggigt fort.

I morgon har det gått två veckor sedan ett företag skulle ha kommit hit, där jag bor, för att göra fuktmätning – för att kunna bedöma om det är ett akut läge att renovera balkongerna eller inte. Ännu så länge har de varken varit här eller ens hört av sig för att meddela att dom inte kunde komma i tid ……. samt meddela när de tänker komma istället! Blir så förbannad på den nonchalansen, samt på vår ordförande som inte ”ligger på”! Det måste väl finnas fler företag med den kompetensen msn kan anlita, då det företag dom nu anlitat bara tycks ge fan i det uppdrag de fått?

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Torsdag 7/11-19

 1. Anki skriver:

  Skönt att du är på bättringsvägen – och trevligt att träffa kusinerna på en fika 🙂
  Oj … har det inte varit någon som kollat balkongerna än? Det är dålig stil tycker jag!
  Kram

  • surridurr skriver:

   Uruselt dåligt! Att man ens ska behöva JAGA dem som ska göra jobbet för att dom bara skiter i att komma den tid som sagts…..och som dessutom skiter i att meddela att de blir försenade!
   Ja det var verkligen roligt och skönt att komma utanför dörren och träffa kusinerna. Men helt slut då jag var hemma igen. Då kom illamående. Spyfärdig med hink intill mig….rädd att inte hinna in på toa……! Hemskt. Lyckades somna ifrån det till slut. Sov hela kvällen och halva natten. Handlar troligen om att jag inte ätit annat än frukost och sedan några frukter per dag de flesta dagarna av tio. Nu får det banne mig bli ordning med maten igen. Men inte så kul att laga och äta mat när man absolut inte vill äta!
   Kram

 2. Ama de casa skriver:

  Vilken härlig bild! 🙂
  Skönt att du är bättre nu så du kommer dig ut och får både frisk luft och trevlig samvaro på köpet 🙂

  Så fruktansvärt dåligt att dom aldrig dyker upp eller meddelar sig! Helt klart läge att byta bolag till nåt som är seriöst…

 3. farfar hebbe skriver:

  Jag har aldrig smakat slånbärslikör tidigare..Sonen brukar oftast köpa något från de ställen han är på.Tror att denna är från Baskien regionen runt Barcelona,har inte smakat än,så har inget omdöme än..Haé Kram.

 4. stefansphotosweb skriver:

  Krya på dig så du blir helt frisk och önskar en trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s