Söndagskvällen

På eftermiddagen var vi och lyssnade på ett barnbarns körsång i kulturskolan.

Sonen ringde och kollade om jag och barnbarnet som för tillfället bor hos mig, ville komma med och lyssna. Såklart vi ville!!!

Den här killen är verkligen intresserad av och duktig på musik. Han spelar trummor och är med i körsång. Han är verkligen bra på trummor. Hade inte hört körsången tidigare, så det var roligt att få höra det nu. Så duktiga dom är allihop.

Minsann inte alltid han är så här prydlig. Tvärtom. Han brukar normalt använda sig av en typ av punkklädsel.

Hemma igen så fanns tacos på Trollungens önskelista. Så blev det. Det mesta av jobbet gjorde hon själv. Jag har nog inte ätit tacos på 10 år, vill minnas att jag inte gillar det. Men utan tacokrydda, creme fraish och andra otäckheter så blev det riktigt gott! Det blev alltså två olika sorters färs. En med tacoingredienser och en utan. Det är också så pass mycket naturellt stekt kalvfärs kvar så det blir köttfärswok i morgon. Sånt gillar jag. Ja alltså att med mycket enkla insatser ha mat lagad för flera dagar

På kvällen satte tösen igång att virka. Imponerad att hon alls kan virka. Jag kan också virka. Men bara ett lååångt band! Mormor…..säger hon fnissande åt mig. Någon timme senare:…..

-Varsågod, säger mormors Trollunge, och ger mig den här grytlappen hon virkat!! Gullunge!!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Söndagskvällen

 1. Anki skriver:

  En bra söndag alltså! Jag kan inte virka … inte ens ett band!
  Snällt att du fick en ny grytlapp! Duktig tjej!
  Ha en bra måndag!
  Kram

 2. Ama de casa skriver:

  Jag virkade med min farmor, men då var det jag som gjorde dom långa banden och hon som gjorde pannlapparna och dukarna 🙂

 3. Ingrid skriver:

  Den presenten får du vara rädd om!
  Kram, Ingrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s