Balkongfrämmande

Den lille gynnaren tycks trivas på min balkong. Hälsar på flera gånger om dagen. Ni bloggvänner minns nog att balkongen där jag bor är fuktskadad så att färgen släpper från balkongen, betongbitar släpper. Den här vännen tycker om att hacka där det är betong där färgen släppt. Konstig gynnare. Eller är den smart som helt enkelt vässar sin näbb mot den fuktiga, skrovliga betongen?

Firman som skulle ha kommit för ca 5 veckor sedan för att börja med fuktmätnigen lyser med sin frånvaro. Kanske den här lille polaren försöker hjälpa till med fuktmätnigen?

Efter att äntligen fått den där medicinen de är så restriktiva emot (som jag bara ska ta till natten) så har jag fått 4-5 timmar utan andnöd. Så lyxigt att kunna ligga i sängen på natten, läsa en stund och sedan sova i 4 timmar. Det var länge sedan sist. Ta mig tusan så var det en annan människa som mötte mig i badrumsspegeln nu på morgonen, än vad det varit på senare tid. Det kritvita spökansiktet var inte längre kritvitt utan det fanns lite rosiga kinder också. Jag tom orkade tömma torktumlaren och bära den rena tvätten till en soffa i gästrummet utan att stanna och vila.

Min underbara familj ställer upp och hjälper till nu när jag är sjuk. Hela hemmet är storstädat. Några favoriträtter har lagats. Trots att jag inte alls vill äta så har de sett till att jag ätit små portioner…..och ofta. Det var så gott. Hela bostaden har storstädats. Tror att både mat samt känslan av att det storstädats och såklart 4 timmars sömn gjort att jag piggnade till lite.

Säsongens första snö har börjat komma. Nästa gång jag ska ut är det dags att ta undan höstskorna till något rejälare. Inte mig emot. Gillar mina lappskor.

Det är inte bara snön som lyser upp. Har även fått balkongljusslingan monterad. Ser riktigt fint ut att den lyser under ett tunt lager av snö!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Balkongfrämmande

 1. Anki skriver:

  Så härligt att läsa … vilken lycka med all hjälp och stöttning!
  Kul med talgoxen … kanske hittar den något som smakar gott där … eller jag vet inte 🙂
  Sköt om dig!
  Kram

 2. Ama de casa skriver:

  Håller med Anki – härlig läsning!
  Fortsätt nu att krya på!
  Kram

 3. Ingrid skriver:

  Så härligt att du mår lite bättre och att du har bra hjälp och stöd från din familj.
  Fortsätt att krya på dig!
  Kram, Ingrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s